Majid Ramezanpour - Tandlæge og klinikejer
Seneste nyt

Vil du gerne have et smukkere smil?

Er du ked af dine fortænder, kan Inman Aligner være effektiv og hurtig vej til et smukkere smil. Inman Aligner er designet til at rette skæve fortænder i både over- og underkæben på en sikker og hurtig måde.

Vi fremstiller en skinne med fjederbelastede buer, som nænsomt leder dine fortænder ind i en mere symetrisk tandbue/stilling. Når du er tilfreds med resultatet, sættes en retainer (pladsholder) på, for at undgå at tænderne falder tilbage til deres ”gamle” udgangspunkt.

Behandlingen med Inman Aligner tager typisk mellem 6-16 uger, og du kommer til kontrol med jævne mellemrum gennem hele forløbet. Vi tager kliniske fotos undervejs, så du/vi kan følge forvandlingen.
 
Vil du vide mere
kontakt os for en uforbindende snak med Majid om lige netop dit tandproblem.

 


 

Lider du af hovedpine?

Kim og Majid har været i London for at deltage i Dansk Hovedpine Selskabs kongres, for at søge mere viden omkring spændingshovedpine, og migræne.


Mange former for hovedpine kan afhjælpes med en bideskinne, og vi har fået bedre værktøjer til diagnostisere, og sætte ind med den rette behandling.
 Dansk Hovedpine Selskab er et videnskabeligt selskab, hvis formål er at fremme og støtte hovedpineforskning samt at fremme viden om hovedpine blandt danske læger og andre ansatte i det danske sundhedsvæsen og i den almindelige befolkning.

Dansk Hovedpine Selskab er medlem af International Headache Society. Kontakt os for mere information.