Anita Kunze - Klinisk tandtekniker

Mit navn er Anita Kunze

Kontakt mig gerne via mail: anitakunze@youmail.dk

 

Jeg er uddannet klinisk tandtekniker. Jeg har arbejdet, som klinisk tandtekniker, siden jeg i 1991 blev færdiguddannet på tandlægehøjskolen i Århus.

 

Uddannelsen som klinisk tand-tekniker i Danmark regnes blandt de førende i verden. Kliniske tandteknikere er med deres 5-årig specialudannelse klar til at varetage kundernes behov for fremstilling og indsætning af alle former for tandproteser.

 

Ud over arbejdet her i Esbjerg har jeg sammen med 2 andre kliniske tandteknikere siden 1996 til 2009 været ejer af klinik i Grindsted og en fillial i Agerbæk.

 

Kontakt mig gerne

Du er altid meget velkommen til at kommer forbi eller ringe og få en tid, hvor vi kan drøfte dine ønsker og behov.

Klinisk tandteknik

Ideen med klinikken i Esbjerg og samarbejdet med Esbjerg Implantatcenter er, at vi alle her er special-uddannede til hver vores opgaver, hvilket sikre  patienterne den absolut bedste behandling og kvalitet - alt under samme tag.

 

Uddannelsen som klinisk tandtekniker i Danmark regnes blandt de førende i verden. Kliniske tand-
teknikere er med deres 5-årig specialudannelse klar til at varetage kundernes behov for fremstilling og indsætning af alle former for tandproteser.

 

En klinisk tandtekniker fremstiller alle former for proteser og tager selv alle aftryk. Forud for behandlingen drøfter vi dine ønsker og forventninger, 
og alt bliver fremstillet på eget laboratorie her i huset.

 

Mit speciale er at rekonstruere din personlighed og smil, så det ikke ses, at dit tandsæt er en protese. Jeg arbejder bl.a. ud fra fotos, men også ud fra hvad den enkelte kunde ønsker eller drømmer om.

 

I fremtiden vil der fortsat være mange tandproteser, selv om udviklingen går i den anden retning. Mit ønske er dog, at flere protesebærere vil ofre lidt mere på livskvalitet, og få proteser eller andre løsninger, der sidder fast på kunstige tandrødder (implantater). 

 

Det burde være en menneskeret at have et tandsæt, som kan tyggee andet en blød lagkage. Jeg tror derfor på, at fremtiden er tryklås-systemer (implantater), så ingen fremover skal gå med løse og generende proteser.

 

Jeg har derfor valgt af være og virke på en klinik, hvor der arbejdes med de nyeste og bedste løsninger - og hvor, vi i kan meget mere en du tror.

 

De mest almindelige protese typer

Erstatter alle tænder enten i overkæben eller underkæben. En helprotese sidder fast via kæbeknoglens form og ved hjælp af tunge og muskulatur. 

 

Et alternativ er at proteserne knappes fast på kunstige tandrødder (implantater), hvilket giver øget tryghed og livskvalitet.

 

Erstatter en eller flere tænder og sidder fast via bøjler på resttandsættet. Kan og bør udtages et par gange om dagen.

 

Et alternativ til en unitor er en fast bro, som bliver cementeret fast på dine naturlige tænder. Sidstnævnte kan naturligvis ikke udtages.